M

info@villerspainting.be

v

0477/29.77.60

info@villerspainting.be

v

0477/29.77.60

Villers Painting

Buitenafwerking

Het schilderwerk zorgt er niet alleen voor dat uw woning of gebouw er netjes uitziet, degelijk schilderwerk heeft ook een beschermde functie o.a tegen weersinvloeden. Een gedegen voorbehandeling en afwerking met goede verfproducten is essentieel voor de levensduur van het buitenschrijnwerk.

Gevels

De gevel van uw woning is de directe uitstraling naar buiten toe en geeft uw woning zijn eigen karakter. Een goed onderhouden gevel verhoogt ook meteen de waarde van uw huis. Wij bieden verschillende manieren om de gevel van uw woning af te werken of te renoveren

 

  • De gevel opnieuw schilderen met een duurzame verf.
  • De gevel reinigen en enkel herstellen waar nodig.
  • De gevel kaleien. Deze oude schildertechniek zorgt voor een landelijke uitstraling.
  • De gevel voegen in een door u gekozen kleur.

Elastisch voegen

Elastische voegen worden gebruikt voor het opspuiten van ramen en deuren, kortom voor elke aansluiting tussen geveldelen en aangrenzende materialen.

Onderhoud buitenschrijnwerk

Een goed en tijdig onderhoud van buitenschilderwerk (ramen, deuren, garagepoorten, tuinhuis, …) is van groot belang voor woningen en bedrijfsgebouwen.

Buitenafwerking

Door langdurige blootstelling aan de zon, temperatuursverschillen, luchtvervuiling en zuren in de slagregen kunnen de bestaande voegwerken zwaar aangetast zijn en loskomen. Nochtans dienen de voegen als bescherming van het metselwerk, het is dan ook van uiterst belang dat het voegwerk in goeden staat is om de duurzaamheid van u gevel te vrijwaren. Indien de voegen nog gedeeltelijk in goede staat zijn kunnen we de ontbrekende slechte voegen herstellen alvorens we de gevel hervoegen of schilderen

Hout -en ijzerwerk

Als afwerking na de gevelrenovatie kan ook het buitenhout, hek en ijzerwerk hersteld, geverfd of gespoten worden.

Dakranden/dakgoten

Afbranden, herstellen en schilderen van dakgoten in hun oorspronkelijke staat.

CONTACTEER ONS

15 + 1 =

GSM

+32(0)477/29.77.60

EMAIL

info@villerspainting.be

ADRES

Kerpelstraat 19 – 9472 Iddergem